Lautenschutz, Keurslager

Slager met ster 2014

Vleesmagazine 17 nov 2014

Tijdens het event Slager met Ster hebben maandagavond 17 november 47 slagerijbedrijven uit alle hoeken van Nederland 1, 2 of 3 sterren uitgereikt gekregen. De editie 2014 van de competitie leert dat kwaliteit, service, organisatie en klantgerichtheid binnen de bekroonde ondernemingen van topniveau zijn.

Tijdens de feestavond in Hart van Holland in Nijkerk werden door Froukje de Both de namen van twintig bedrijven genoemd bij de uitreiking van 1 ster. Nog eens twintig bedrijven kregen van de presentatrice te horen dat zij vanaf nu 2 sterren mogen voeren. Helemaal uitgelaten was de sfeer onder maar liefst zeven teams; zij kregen in het party- en congrescentrum te horen dat hun prestaties op het gebied van kwaliteit, service, organisatie en klantgerichtheid uitmuntend zijn. Deze zeven teams werden bekroond met 3 sterren.

 

Onderscheiden
Slager met Ster is een initiatief van Vleesmagazine. De sterren die worden uitgereikt aan het einde van deze competitie zijn voor slagers die zich onderscheiden door uitzonderlijke prestaties op het gebied van kwaliteit, service, organisatie en klantgerichtheid. Het doel van Slager met Ster is het bevorderen van de kwaliteit en het imago van de totale ambachtelijke slagerijbranche. Aan de competitie werd medewerking verleend door het Nederlands Bakkerij Centrum (NBC), dat kan bogen op jarenlange ervaring met de vergelijkbare competitie Bakker met Ster.

Oordeel zelf
Wilt u weten wat Keurslager Lautenschutz zo bijzonder maakt of wilt u meer informatie over de verkiezing? Het trotse team vertelt u er graag meer over. Daarnaast kunt u aankomende weken profiteren van diverse acties om deze prachtige prestatie te vieren.

Bedrijfskeuring 2016-2017

Bedrijfskeuring 2016-2017

Geheel volgens de richtlijnen vastgelegd in het Keurslager Formulehandboek is deze Keurslagerij dit jaar twee keer onaangekondigd gekurd.

  • Formuleonderdelen zoals hygiëne, assortiment, reclame, klantvriendelijkheid en vakmanschap zijn beoordeeld door de Vereniging van Keurslagers.
  • Diversey Consulting Services heeft de microbiologische versheid van de vleesproducten beroordeeld.

Het bedrijf van Keurslager Lautenschutz, Apeldoorn, voldoet aan alle door de Vereniging van Keurslagers gestelde eisen en heeft daarme het recht zich Keurslager te noemen en het daarbij behorende woord- en beeldmerk te voeren.

Goudkeur rookworst

Tijdens de nationale productkeuring, georganiseerd door de Vereniging van Keurslagers, is vooral gelet op geur, kleur, smaak en samenstelling.  

De vakjury stelde vast dat de ambachtelijke rookworst van Keurslagerij Lautenschutz te Apeldoorn van uitstekende kwaliteit zijn en het predicaat GOUDKEUR verdienen.

Oorkonde hygiëne

Keurslager G.W. Lautenschutz is onlangs op een onverwacht moment door het Kwaliteit Bewakingsbureau Levensmiddelen (KBBL) Wijhe bv getoetst op naleving van de Keurslager Hygiënecode.

De Keurslager Hygiënecode ziet toe op het bewaken en beheersen van veilige producten. De hygiëne in deze Keurslagerij is beoordeeld met het cijfer 9,6 .

Oorkonde rundergehakt

Bij Keurslager G.W. Lautenschut is het product rundergehakt op een onverwacht moment gekeurd door het Kwaliteit Bewakingsbureau Levensmiddelen (KBBL) Wijhe bv. Het product is getest op kwaliteit, versheid en hygiëne. 

Het rundergehakt is beoordeeld met het cijfer 10,0 .

Hygiënekeuring 2012 - 2013

Keurslager Lautenschutz is onlangs op een onverwachts moment door het Kwaliteits Bewakingsbureau Levensmiddelen (KBBL) Wijhe bv getoetst op naleving van de Keurslager Hygiënecode. De Keurslager Hygiënecode ziet toe op het bewaken en beheersen van veilige producten.
 
De hygiëne van deze Keurslagerij is beoordeeld met het cijfer 9,2

Goudkeur spare-ribs

Tijdens de nationale productkeuring, georganiseerd door de Vereniging van Keurslagers, is vooral gelet op geur, kleur, smaak en samenstelling.

De vakjury stelde vast dat de Spare-ribs van Keurslagerij Lautenschutz te Apeldoorn van uitstekende kwaliteit zijn en het predicaat GOUDKEUR verdienen.

Certificaat bedrijfskeuring 2013 - 2014

Geheel volgens de richtlijnen vastgelegd in het Keurslager Formulehandboek is deze Keurslagerij dit jaar twee keer onaangekondigd gekeurd.
Formuleonderdelen zoals hygiëne, assortiment, reclame en vakmanschap zijn beoordeeld door de regiomanager. Een extern kwaliteitsbewakingsbureau heeft de microbiologische kwaliteit en de versheid van de vleesproducten getoetst.

Het bedrijf van Keurslager Lautenschutz te Apeldoorn voldoet aan alle door de Vereniging van Keurslagers gestelde eisen en heeft daarmee het recht zich Keurslager te noemen en alle daarbij behorende woord- en beeldmerken te voeren.

Lautenschutz, Keurslager

Koninginnelaan 44
7315 BT APELDOORN
055-5220087

Openingstijden

maandag 13:00 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 20:00
zaterdag 08:30 - 16:00
zondag Gesloten