De rijpingskast: even uitleggen

In deze droog- en rijpkast wordt vlees gedroogd en gerijpt op natuurlijke wijze. Het rundvlees is afkomstig uit deze regio. Door het vlees op lage temperatuur en stabiele luchtvochtigheid een aantal weken te rijpen, wordt het vlees voller van smaak en wordt het malser. Het rijpen gebeurt ongeveer 21 tot 42 dagen. Door het rijpen verandert ook de kleur: het vlees wordt donkerder. Donker van buiten en helder rood van binnen. Bij de verwerking verwijderen wij de buitenkant, alvorens met de verssnijding te starten.

Nu liggen er:

  • Dunne lende's met been
  • Rib eye's met been
  • Cote de boeuff met been

Wanneer u vragen heeft, kunt u deze gerust aan onze medewerkers vragen

Lautenschutz, Keurslager

Koninginnelaan 44
7315 BT APELDOORN
055-5220087

Openingstijden

maandag 13:00 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:30 - 16:00
zondag Gesloten